Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull

Winterkamperen op Het Hallse Hull: Puur genieten!

Kamperen  in de winter is een bijzondere ervaring! Het is dan extra rustig, soms heb je zelfs het hele terrein voor jezelf. De natuur is anders, stiller, maar nog altijd prachtig. Je komt er gegarandeerd tot rust.

Met een geschikte uitrusting is de kou zo bedwongen en geniet je intens van de natuur. Een kampvuur en een warm drankje onder de sterrenhemel zorgt voor een onvergetelijke kampeerervaring in de winter.

Op Nivon-Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull kunnen zowel tenten, caravans  als campers op een mooie plek staan.  Het Tentenveld is alleen beschikbaar voor tenten; wielen zijn daar niet toegestaan. Je vindt daar ook de Kapschuur, een overdekte slechtweer-ruimte. En… je kunt natuurlijk ook lekker komen hangen in jouw hangmat.

Op diverse velden zijn vuurplaatsen aangelegd. Het maken van een kampvuurtje is -na overleg met de dienstdoende huiswacht- mogelijk in de aanwezige vuurkorf. Hout is te koop bij de huiswacht van het ABK-huis.

Het sanitairgebouw De Sparreboom is ’s winters geopend en wordt vorstvrij gehouden. Warm water en douches zijn aan de dameskant beschikbaar. Aan de herenkant zijn enkele toiletten en de stortplaats chemisch toilet beschikbaar.

Alle watertappunten op het kampeerterrein zijn afgesloten i.v.m. bevriezingsgevaar, evenals de afwasplaats. In het toiletgebouw aan de dameskant is een koudwatertappunt beschikbaar.

Huisdieren zijn tijdens deze winterperiode op het hele terrein toegestaan. Honden moeten wel altijd aangelijnd zijn en buiten het terrein worden uitgelaten. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats.

Voor wie wil gaan winterkamperen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet: 10 tips 

Reserveren/inlichtingen

Reserveer van te voren om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Reserveren kan via de aanmeldsecretaris of online via ‘zoek en boek‘. Voor een last-minute reservering bel je het ABK-huis: 088-0990950

Bij aankomst meld je je bij de balie van het ABK-huis, Hallseweg 12 te 6964 AM Hall.                              De huiswacht zal je verder de weg wijzen.

Voor de voorwaarden en tarieven raadpleeg je de tarievenpagina.

Informatie

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM Hall (bij Eerbeek)
088 0990 979 (aanmeldsecretaris)
088 0990 959 (receptie Het Hallse Hull)

Zoek & boek
Tarieven
Mail de aanmeldsecretaris
Natuurvriendenhuis ABK-huis
Nivon is meer

X