Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull

Kom heerlijk kamperen, er is nog plek!

Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull

De natuur is nu haar mooist!
Kom genieten met je tent, caravan of camper!

Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull

De zon schijnt en de dagen zijn lang...
kom genieten van de rust en de ruimte op ons kampeerterrein!

Winterkamperen op Het Hallse Hull: Puur genieten!

Kamperen  in de winter is een bijzondere ervaring! Het is dan extra rustig, soms heb je zelfs het hele terrein voor jezelf. De natuur is anders, stiller, maar nog altijd prachtig. Je komt er gegarandeerd tot rust.

Met een geschikte uitrusting is de kou zo bedwongen en geniet je intens van de natuur. Een kampvuur en een warm drankje onder de sterrenhemel zorgt voor een onvergetelijke kampeerervaring in de winter.

Op Nivon-Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull kunnen zowel tenten, caravans  als campers op een mooie plek staan. In de winter zijn de Varkensweide, het Hallseveld en Berkenveld geopend, daar mogen campers en caravans staan. Ook het Tentenveld is geopend en is alleen beschikbaar voor tenten. Daar vind je ook de Kapschuur, een overdekte slechtweer-ruimte. Klik hier voor de plattegrond.

Op diverse velden zijn vuurplaatsen aangelegd. Het maken van een kampvuurtje is -na overleg met de dienstdoende huiswacht- mogelijk in de aanwezige vuurkorf. Het hout is te koop bij de huiswacht van het ABK-huis.

Het sanitairgebouw De Sparreboom is ’s winters geopend en wordt vorstvrij gehouden. Warm water en douches zijn aan de dameskant beschikbaar. Aan de herenkant zijn enkele toiletten en de stortplaats chemisch toilet beschikbaar. Het koudwatertappunt en de afwasplaats aan de buitenzijde van het gebouw zal bij strenge vorst worden afgesloten. Uiteraard gelden deze winter ook coronamaatregelen en zijn enkele douches en toiletten afgesloten in verband met het kunnen houden van de 1,5 meter afstand.

Huisdieren zijn tijdens deze winterperiode op al deze velden toegestaan. Honden moeten wel altijd aangelijnd zijn en buiten het terrein worden uitgelaten. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats.

Voor wie wil gaan winterkamperen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet: 10 tips 

Reserveren/inlichtingen

Reserveer van te voren om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Reserveren kan via de aanmeldsecretaris of online via ‘zoek en boek‘. Voor een last-minute reservering bel je het ABK-huis: 088-0990950

Bij aankomst meld je je bij de balie van het ABK-huis;  de huiswacht zal je verder de weg wijzen.

Voor de voorwaarden en tarieven raadpleeg je de tarievenpagina.

Informatie

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM Hall (bij Eerbeek)
088 0990 979 (aanmeldsecretaris)
088 0990 959 (receptie Het Hallse Hull)

Zoek & boek
Tarieven
Mail de aanmeldsecretaris
Natuurvriendenhuis ABK-huis
Nivon is meer

X