Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Tot 15 augustus nog maar enkele plaatsen vrij

Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Tot 15 augustus nog maar enkele plaatsen vrij

Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Tot 15 augustus nog maar enkele plaatsen vrij

Winterkampeer-arrangement op Het Hallse Hull: Puur genieten!

Kamperen  in de winter is een bijzondere ervaring! Het is dan extra rustig, soms heb je zelfs het hele terrein voor jezelf. De natuur is anders, stiller, maar nog altijd prachtig. Je komt er gegarandeerd tot rust.

Met een geschikte uitrusting is de kou zo bedwongen en geniet je intens van de natuur. Een kampvuur en een warm drankje onder de sterrenhemel zorgt voor een onvergetelijke kampeerervaring in de winter.

Op Nivon-Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull kunnen zowel tenten, caravans  als campers op een mooie plek staan. In de winter zijn de Varkensweide, het Hallseveld en Berkenveld geopend, daar mogen campers en caravans staan. Ook het Tentenveld is geopend en is alleen beschikbaar voor tenten. Daar vind je ook de Kapschuur, een overdekte slechtweer-ruimte.

Op diverse velden zijn vuurplaatsen aangelegd. Het maken van een kampvuurtje is -na overleg met de dienstdoende huiswacht- mogelijk in de aanwezige vuurkorf. Het hout is te koop bij de huiswacht van het ABK-huis.

Het sanitairgebouw De Sparreboom is ‘s winters geopend en wordt vorstvrij gehouden. Er is een beperkt aantal toiletten geopend, en het chemisch toilet is beschikbaar. Douchen is mogelijk in het aangrenzende ABK-huis.

Huisdieren zijn tijdens deze winterperiode op al deze velden toegestaan. Honden moeten wel altijd aangelijnd zijn en buiten het terrein worden uitgelaten. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats.

Voor wie wil gaan winterkamperen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet: 10 tips 

Reserveren/inlichtingen

Reserveren is niet nodig, maar kan vooraf bij de aanmeldsecretaris. Voor een last-minute reservering bel je het ABK-huis: 088-0990950

Bij aankomst meld je je bij de balie van het ABK-huis;  de huiswacht zal je verder de weg wijzen.

Voor de voorwaarden en tarieven raadpleeg je de tarievenpagina.

Informatie

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM Hall (bij Eerbeek)
088 0990 979 (aanmeldsecretaris)
088 0990 959 (receptie Het Hallse Hull)

X
X