Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull

WINTERKAMPEERARRANGEMENT

1 november t/m 31 maart

Nieuws & Activiteiten

Vuurwerkvrije jaarwisseling

Natuurvriendenhuizen streven naar een vuurwerkvrije jaarwisseling. Dat betekent dat in en om de  omgeving van de accommodatie het vuurwerk wordt geweerd.  Sterretjes  zijn   toegestaan, als verhoging van de  feestelijke sfeer -alleen  buiten op het terras .

Voor het ABK-Huis en Het Hallse Hull geldt dat tijdens Oud & Nieuw  – in overleg met de  huiswacht – legaal siervuurwerk mag worden afgestoken op het Drentseveld, het kampeerveld dat het dichtst bij de weg ligt. Uiteraard houden we daarbij rekening met  de aanwezige gasten en kampeerders.

Dat wil zeggen: alleen tussen 24.00 uur en 01.00 uur, met inachtneming van de wettelijke voorzorgsmaatregelen. En geheel op eigen risico. Na afloop wordt de locatie en de omgeving  natuurlijk  schoon opgeleverd, vrij van vuurwerkresten.

Vuur:

Indien  de weersomstandigheden het toelaten – en na overleg met de huiswacht – kan  een  (gezamenlijk)  vuur worden gemaakt op de daar voor bestemde vuurplaatsen.  Stookhout is te koop bij de huiswacht.

Andere knallers:

Voor diegenen die graag  een fles bubbels openmaken tijden Oud & Nieuw, is het wellicht handig om te weten dat  het ABK-huis niet beschikt over  champagneglazen. Wij hebben wijnglazen in de vorm van  het bekende Picardie-glaswerk.  Mocht je dus  belang hechten aan een mooie smalle flute op een pootje, dan adviseren we je om die zelf mee te nemen.

Oliebollen en appelflappen:

De bakker in Eerbeek staat bekend om zijn  heerlijke oliebollen en appelflappen. Op bestelling verkrijgbaar.  Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om in het ABK-huis te frituren of een pan olie heet te maken voor het bakken van oliebollen of appelflappen.

ZOMERACTIVITEITEN IN HALL

ZOMERACTIVITEITEN OP HET HALLSE HULL

Kom deze zomer spelend Het Hallse Hull ontdekken!

Wil je Weerwolven van Wakkerdam spelen of mee op één van de tochten met onze verhalende natuurgids?

Doe mee met het smokkelspel, levend bingo of kom lekker knutselen. Organiseer je liever zelf een spel of activiteit? Dan kan bij ons ook.

En natuurlijk gaan we broodjes bakken bij het kampvuur, als het weer meezit.

Kom in de periode 19 juli tot en met 14 augustus naar Het Hallse Hull of het ABK-huis. Er zijn dan verschillende activiteiten voor jonge kinderen, tieners en volwassenen. We zien je graag!

Hou onze website in de gaten. In het voorjaar volgt meer informatie.

Informatie

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM Hall (bij Eerbeek)
088 0990 979 (aanmeldsecretaris)
088 0990 959 (receptie Het Hallse Hull)

X
X