Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull

Het Chalet

Een winters kampeergevoel met maximaal comfort.

Het Chalet is van medio november t/m medio maart te huur. Het is een volledig ingerichte stacaravan geschikt voor 4 personen. Zo kun je genieten van een kampeergevoel in de natuur, compleet met winterse kampvuurtjes, zonder bibberend je tentje in te hoeven overnachten.

Het chalet wordt in het kampeerseizoen gebruikt als verblijf voor de terreinwachten. Van november tot april wordt het beheer van het terrein gedaan door de huiswachten van het aangrenzende ABK-huis. In die periode is het chalet te huur als vakantieverblijf voor gasten.

Het Hallse Hull is een van de 22 natuurkampeerterreinen in Nederland waar winterkampeerders terecht kunnen. Steeds meer bikkels weten ons ook in de winter te vinden. Nog geen echte bikkel? Dan biedt onze stacaravan meer comfort dan een tent.

Praktische informatie

Het chalet heeft een verblijfsruimte met keuken, twee slaapkamers. In de grote slaapkamer staan de 2 eenpersoonsbedden tegen elkaar, in de kleine slaapkamer elk tegen een wand, met tussenruimte. Verder is er een douche-/toiletruimte.
Er is onder meer een koelkast, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en televisie aanwezig.  Verwarming gebeurt door middel van een gaskachel.

Het Chalet is rookvrij en huisdiervrij.

Reservering en inlichtingen

Het Chalet is te huur voor minimaal 3 nachten:

weekend 3 nachten / midweek 4 nachten / week 7 nachten. De aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en vrijdag. De maximale huurperiode bedraagt 4 weken.

Neem contact op met de aanmeldsecretaris voor meer informatie en reserveringen.

Voor tarieven raadpleeg je de tarievenpagina.

Informatie

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM Hall (bij Eerbeek)
088 0990 979 (aanmeldsecretaris)
088 0990 959 (receptie Het Hallse Hull)

Zoek & boek
Tarieven
Mail de aanmeldsecretaris
Natuurvriendenhuis ABK-huis
Nivon is meer
X