Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull
Natuurkampeerterrein
Het Hallse Hull

Algemene informatie

Het kampeerterrein

Het kampeerterrein bestaat uit negen, door heggen omsloten velden, waardoor het terrein weids en toch besloten aanvoelt. Op een van deze velden kunnen kampeerders met huisdieren terecht, de rest van het terrein is huisdiervrij. Op het terrein is een grote kapschuur als beschutting bij slecht weer. Voor groepskamperen zijn drie aparte veldjes beschikbaar.
Auto’s zijn alleen bij aankomst en vertrek toegestaan op het terrein. Er is een ruime parkeerplaats.

Rondleiding

Als je op het terrein aankomt, meld je je eerst bij de receptie. Is daar niemand, druk dan even op het belletje, de terreinwacht is nooit ver weg. In de receptie regel je vervolgens de formaliteiten. Je kiest een kampeerplek en als je nog niet bij boeking hebt betaald, dan kun je hier betalen, zowel contant als met pin. Als je nog nooit op Het Hallse Hull bent geweest, wijst de terreinwacht je de weg op het terrein: waar is het sanitair, de koelkast en wasmachine? Waar kun je terecht met je afval, je e-bike opladen of kampvuur stoken? Waar is het speelbos, waar zijn de speeltoestellen? Op Het Hallse Hull kun je zelf een plek uitkiezen, tenzij er reserveringen op die plek zijn.

Green key

Nivon is duurzaam en sociaal. Voor de natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen betekent dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Tot in alle details. Hiervoor is een internationaal certificaat te behalen: Green Key. Bedrijven met dit keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Meer informatie.

Op Het Hallse Hull doen we alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om hieraan te voldoen. Maar we accepteren ook dat (nog) niet alles kan.

Duurzaam en lokaal

Op Het Hallse Hull denken we duurzaam bij het terreinonderhoud. De afscheidingen tussen de velden maken we van het snoeihout. Dat is tegelijk een mooie schuilplaats voor vogels. Onze picknickbanken en richtingaanwijzers maken we van hout van ons eigen terrein. De hele kapschuur is zelfs gemaakt van eigen hout en het hout dat je bij ons koopt voor je kampvuurtje idem dito.

Informatie

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM Hall (bij Eerbeek)
088 0990 979 (aanmeldsecretaris)
088 0990 959 (receptie Het Hallse Hull)

Zoek & boek
Tarieven
Mail de aanmeldsecretaris
Natuurvriendenhuis ABK-huis
Nivon is meer
X